Problémy

Diskusní téma: Problémy

Datum 18.06.2010
Vložil Aixam
Titulek Aixam...

Ahoj chlaci...Já sehnal skvělého Aixama za vaší představu(do 30 000,-)
rok vyroby 1998/99 má najeto 50 000km
A stav je dobry.. co se týče nekterych nedostatku z exterieru to je staří!:-)Ale jinak variator beží v pořádku a to že koupite Aixama nebo jine microcar-->Ligier Virgo JDM apod.!Za 30 000 nebo mene..neznamane ze je auto odepsnae!S tím opravdu nesouhlasím!!!Dal jsem do nej par drobných co se týče mích uprav!("hudba,a jine doplny.....")Potom vymnenil olej,olejový filtr,vzduchový filtr za sportovní,sportovní výfuk + rezonator,manžety řízení a zadní ložiska:-)PS:á si osobne myslím že auto za vasí"levnou"prestavu se dá v pohode koupit!
Pokud chcete více infO:e-mail..vvvetrelec@seznam.cz

Datum 19.06.2010
Vložil milanekprek
Titulek Re: Aixam...

Občas se štěstí stává. Myslim, že vim co jsi koupil za Aixama, a vypadal za ty peníze celkem slušně, jde o náhodu. Ale když si dnes vzpomeneš, jdu si koupit auto za 30, tak 11 z 10 jich bude na hovno.

Datum 19.06.2010
Vložil Aixam
Titulek Re: Re: Aixam...

Ano,ano...měl jsem stestí!Ale není to tak vždy....(Myslíš žš vís jakeho jsem koupil Aixama?)......

Datum 24.07.2010
Vložil Filuta
Titulek Re: Aixam...

Když koupim levnější auto a vyměním si sám oba dva variatory ktere při obědnání s francie vyjdou na 16000.-(oba dva) mám jistotu že se mi auto po cestě nikde nerosype a vydrží nejméně 40000Km.

Datum 17.06.2010
Vložil milanekprek
Titulek rada všem

Pro Honzu D, variátory jsou opravdu tak drahé a zcela souhlasím s technikem. Jinak životnost je tak 50tis km.

Pro pana aumirka, doporučuji Vám vřele koupit si něco do 30tis, nejlépe do 20tis. Potom si totiž rádi všichni z ligierclubu, co se autíčkama zabýváme dlouho,(Houska, já tad..) Vám budeme chodit smát, jak jste do toho nasypal už trojnásobek peněz. Také jsem si myslel, že si skoro vše opravím, ale po čase zjistíte, že ani velezkušený odborník nemá šanci. Takže vás prosím, kupte si auto za 20 a nebo dejte na radu těch jsou sice mladí, ale rozumí tomu, ale hlavně už tu NESPAMUJTE.

Datum 17.06.2010
Vložil aumirek
Titulek Re: rada všem

pro milanekprek mám radu on se sice tváři jako odbornik ale na dotaz ohledně výměny oleje v převodovce odpověděl dej to do značkového servisu na dotaz ohledně resetu servis intervalu odpověd používej značkovej servis a ani v jednom jeho příspěvku není žádná rada.Jen shání li někdo něco napíše napiš mi na mail at tu nespamujem nebot cenu na kterou chce nebožáka natáhnout se stydí tu napsat.Jinak chápu že mu ležím v žaludku neb jsem si dovolil napsat že tu je mnoho dotazu o poměrně banálni a jednoduchou radu přesto nikdo neodpoví.Možná je majitel nebo zaměstnanec značkového servisi co doporučuje.Možná zrovna toho v budějovicích co jsem zvažoval od nich koupit a na muj tel dotaz s přepisem a poplatky za něj mi odpověděli že info nepodávaj jen pokud tam něco koupím řekl jsem že pokud jsou tak ochotni k potenciálnímu zákazníku dovedu si představit jejich ochotu až budou mít moje peníze a zavěsil.Takže moje rada nechceš li nikomu poradit nerad ale hlavně NESPAMUJ

Datum 17.06.2010
Vložil milanekprek
Titulek Re: Re: rada všem

Ano jsem majitel značkového servisu a a také zaměstnanec skělého budějovického prodejce:))přesně tak. Nemáte 6 smysl náhodou? PS: Nespamujte nesmysly na stránkách o autech

Datum 17.06.2010
Vložil Houska
Titulek Re: Re: Re: rada všem

mrzí mě,že na těchto stránkách dochází k takto nesmyslné diskuzi, když to má být stránka o mopedautech. Nj ale co nadělám my, kterým nebylo ještě 18, běžně pracujeme ve značkových servisech a zároveň děláme dovoz mopedaut v Českých Budějovicích. Že jo spolupracovníku milanekprek ? :D
Musíme si nějak ty kšefty obstarat

Datum 17.06.2010
Vložil Houska
Titulek Re: Re: Re: Re: rada všem

ještě na druhé stránce v tomto foru máte propagaci nových dílů (spíše radu pro koupi, aby jste neudělal chybu, ale pomoc ze značkového servisu asi nechcete)

Datum 18.06.2010
Vložil aumirek
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: rada všem

momentálně jsu ve fázi kdy mne díly až tak nezajímaj sháním auto cenu znáte požadavky také opravdu netrvám na serepatičkách typu okna v el dálkáč sound systém a pod.A ta averze k značkovému servisu.Nejméně 40 let vlastním nějaké vozidlo plus motorku za tu dobu jsem byl nucen navštívit asi 2 krát servis nikdy ale značkovej.Z mé zkušenosti je rozdíl mezi začkovým a neznačkovým tento.V neznačkovém je mechanik co trozumí motorum a autum tudíž dovezeš cokoliv a opraví případně uzpusobí díl z jiného .Značkovej krásnej servis nabídnou ti tam kafe mechanik v tom lepším případě proškolenej v cizině jinak zaučenej na jednu značku není nutné aby tomu rozuměl nakonec stačí přeci celej novej díl místo jednoho špatného šroubku.Zato cena 4 krát větší než v prvém servisu.A vím o čem mluvím deně jsem vozil 2 až 3 auta do značkového servisu tak mohu porovnávat

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode